Lid worden

Lid worden van een vereniging heeft een aantal voordelen. Eén daarvan is dat uw kennis uitgebreid wordt met de kennis van onze mentoren en leden en daarnaast is het ook gewoon gezellig om met gelijkgestemden met een gezamenlijke hobby bezig te zijn.

demo-azalea

Circa 10 keer per jaar komen wij samen. Er worden werkmiddagen georganiseerd waarbij er gewerkt wordt aan eigen bomen onder leiding van onze mentoren en er worden workshops, demonstraties, lezingen, etc. gehouden over bonsai of bonsaigerelateerde onderwerpen.

De contributie

  • Contributie per jaar
  • Normaal lidmaatschap € 50,50
  • Jeugdleden € 10,00
  • Bij automatische incasso jaarlijks € 2 korting op het lidmaatschap.

Bij het afgeven van een automatische incasso wordt er jaarlijks € 2 korting gegeven op het lidmaatschap en het bedrag wordt omstreeks 30 november geïncasseerd. Indien dit niet is afgegeven, dient u de contributie zelf over te maken voor deze datum op rekeningnummer NL.10.RABO.0115.5874.03. Voor wijzigingen, machtigingen of opzegging van je lidmaatschap dien je vóór 15 november van het lopende jaar een bericht te sturen naar penningmeester@koya.nl

Lid Worden

Leuk dat u zich wilt aanmelden bij onze vereniging. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

* Alle velden dient u in te vullen
Print Friendly, PDF & Email